Новини DESPRO

12:26 | 30.12.2013

Увага! Розпочинається відбір сільських громад щодо розробки стратегій місцевого розвитку

Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO оголошує про відбір сільських громад, у яких буде надана підтримка щодо розробки стратегій місцевого розвитку. 

Даний відбір сільських громад здійснюватиметься у цільових областях проекту DESPRO (Вінницькій, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Сумській областях) на основі кількісних та якісних критеріїв відбору та оцінювання сільських громад із чисельністю населення громади не меншою, ніж 1000 осіб та яка не перевищує 3000 осіб.  У відібраних сільських громадах буде здійснено загальну оцінку соціально-економічного стану та якості життя, надано підтримку у розробленні місцевих стратегій розвитку, а також визначено можливі проекти розвитку сільської території, які можуть фінансуватися із зовнішніх джерел.

ВАЖЛИВО! Сільські громади, які будуть відібрані для співробітництва з проектом DESРRO, та які успішно завершать підготовку місцевих стратегій розвитку, матимуть преференції під час конкурсного відбору на участь у спільних проектах з водопостачання.

Пропонуємо заповнити аплікаційну форму та надіслати її з усіма необхідними додатками у період до 17 березня 2014 року (включно) до офісу проекту DESPRO електронною поштою: m.bryl@despro.org.ua або за адресою:

вул. Бориса Грінченка 2, офіс 2

01001 м. Київ, Україна

Контактна особа: Марина Бриль, експерт з підтримки національної політики DESPRO

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~aYo7C