Новини DESPRO

12:18 | 14.10.2014

ОГОЛОШЕННЯ: Навчальна програма «Управління проектами з місцевого та регіонального розвитку-4» (дистанційна форма навчання)

Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO та Державний фонд сприяння місцевого самоврядування в Україні запрошують до участі у навчальній програмі  «Управління проектами з місцевого та регіонального розвитку-4», що відбудеться цієї осені вже вчетверте в дистанційній (он-лайн) формі.

Метою програми є набуття учасниками компетенцій управління з допомогою проектів у місцевому самоврядуванні, формування партнерств для розвитку і реалізації проектів, знайомство з питаннями бюджетування і моніторингу виконання запланованих заходів.

Програма проходитиме у форматі дистанційного навчання на веб-платформі ІННОВАЦІЇ ТА КРАЩІ ПРАКТИКИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ http://mx.despro.org.ua:8081/, під керівництвом тьюторів – досвідчених викладачів Національної академії державного управління при Президентові України та експертів-практиків з питань управління проектами з місцевого і регіонального розвитку:

Всі учасники програми зможуть брати участь в спільноті практиків, яка нараховує більше  тисячі представників органів місцевого самоврядування з різних куточків України  і створена для забезпечення продуктивної комунікації між органами виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадського сектору, обмін кращими практиками та знаходження інноваційних рішень для вирішення проблем територіальних громад.

Навчання – безкоштовне, а кількість осіб для участі у навчанні від одного органу місцевого самоврядування, виконавчої влади, громадської організації або органу самоорганізації населення – необмежена. Все, що Вам необхідно для навчання – це мати діючу електронну поштову скриньку та регулярний доступ до мережі Інтернет, а також бажання навчатися принаймі 1 годину в день та працювати над розробкою проекту.

Якщо Ви зацікавлені взяти участь у навчанні, Ви можете зареєструватися самостійно на веб-платформі ІННОВАЦІЇ ТА КРАЩІ ПРАКТИКИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ http://mx.despro.org.ua:8081/ з 15 до 24 жовтня 2014 р.
Початок навчання за програмою - 28 жовтня.

Для реєстрації на платформі:
1) зайдіть на сторінку Спільноти практик «Інновації та кращі практики місцевого самоврядування» (http://mx.despro.org.ua:8081/).
2) У правому верхньому куті цієї сторінки натисніть кнопку «Вхід» і далі:
3) створіть новий обліковий запис учасника спільноти і пароль входу.
При реєстрації користувача на зазначену Вами адресу електронної пошти відправляється інформаційний лист із проханням про підтвердження реєстрації. Лист містить безпечне посилання на сторінку, де користувач може підтвердити обліковий запис. У подальшому при вході в систему звіряються ім'я користувача і пароль із їхніми значеннями в базі даних системи. Доступ до електронного курсу, інформаційних ресурсів та спілкування без авторизації (ідентифікації користувача системою) неможливий.
4) Заповнюйте свій профайл та розпочинайте знайомство з платформою (ІдеяЛаб) і її учасниками.

Якщо Вам не вдасться зареєструватися на платформі самостійно - прохання звертатися до адміністратора платформи за вказаними на платформі контактами.
Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~QEKwV