Новини DESPRO

17:17 | 07.04.2015

ОГОЛОШЕННЯ: Конкурсний набір до ШКОЛИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ відкрито!

Оголошується конкурсний набір до чергової Школи місцевого самоврядування, яка розпочнеться 4 травня 2015 року у вигляді дистанційного (електронного) курсу, а потім проходитиме у м.Києві у вигляді очного навчання у два етапи:

I етап - протягом 20-22 травня 2015 року;
II етап -  восени 2015 року.

До Школи запрошуються представники органів місцевого самоврядування ― члени всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування:

· Сільські та селищні голови;

· Голови районних рад;

· Мери малих міст.

Для участі у навчанні просимо заповнити Анкету, яку необхідно надіслати факсом, поштою або електронним повідомленням до 12 квітня 2015 року (включно) із поміткою “заявка на участь у Школі місцевого самоврядування” на адресу:

Проект ДЕСПРО

вул. Бориса Грінченка 2, офіс 2

м. Київ, 01001 Україна

факс (+380 44) 279 67 27

t.siryk@despro.org.ua

Відбір учасників Школи буде здійснено спеціально створеною комісією до 30 квітня 2015 року. Запрошуємо ознайомитися із Положенням про відбір учасників. Зверніть увагу, що потрібно також надати 1-3 рекомендаційні листи (факсом або їх скановані копії на електронну адресу t.siryk@despro.org.ua), оскільки це є складовою частиною оцінки відбору потенційних учасників Школи місцевого самоврядування (докладніша інформація − у Положенні про відбір учасників, розділ “Критерії відбору”).

У рамках Школи передбачається проходження теоретичних та практичних тематик з децентралізації, а також два он-лайн тренінги з питань децентралізації та управління проектами місцевого розвитку. Запрошуємо ознайомитись із навчальними модулями та матеріалами у Бібліотеці Школи.

Серед учасників Школи будуть відібрані ті, які пройдуть тренінг для тренерів та у подальшому представлятимуть свої кращі практики на заходах проекту DESPRO. Найактивніші учасники матимуть також змогу взяти участь у ознайомчих візитах до інших країн для обміну досвідом.

По закінченню Школи усі слухачі отримають Диплом учасника Школи місцевого самоврядування та Сертифікат за участь у дистанційних електронних курсах з децентралізації та управління проектами місцевого розвитку.

Із запитаннями просимо звертатися за телефоном+38 (044) 270 5521 чи на електронну адресу m.bryl@despro.org.ua (координатор Марина Бриль, експерт Швейцарсько-українського проекту “Підтримка децентралізації в Україні” DESPRO).

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~clrgX