Новини DESPRO

14:10 | 01.05.2015

УВАГА! ПРОЕКТ DESPRO ЗАВЕРШИВ ВІДБІР УЧАСНИКІВ ШКОЛИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!

Швейцарсько-український проект "Підтримка децентралізації Україні" DESPRO оголошує про завершення Конкурсного відбору учасників Школи місцевого самоврядування. Комісією проекту сформовано 3 цільові групи. Ознайомитись зі списками відібраних учасників пропонуємо тут:

1 група ― голови та представники сільських/селищних рад;
2 група ― голови та представники районних рад;
3 група ― голови та представники міських рад.

Проект DESPRO висловлює учасникам щиру подяку за участь у Конкурсному відборі і з приємністю повідомляє, що навчання у Школі місцевого самоврядування розпочнеться з дистанційного курсу 4 травня 2015 року на на веб-платформі Спільноти практик “Інновації та кращі практики місцевого самоврядування” ―  http://mx.despro.org.ua:8081/course/view.php?id=39, а потім проходитиме з 20 по 22 травня 2015 року у м. Києві у вигляді очної сесії.

Учасники автоматично будуть зареєстровані на дистанційний курс. Найближчими днями буде надіслано персональний логін та пароль, а також інформацію щодо дистанційного курсу кожному учаснику на електронну пошту.

Програму Школи, яка відбудеться у Києві, буде надіслано після проходження дистанційного курсу.
 
При виникненні запитань прохання звертатися до асистента проекту DESPRO Тетяни Сірик за тел: 044 270 55 21, чи електронною поштою t.siryk(at)despro.org.ua.

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~wIovs