Новини DESPRO

16:00 | 10.11.2015

Проект DESPRO провів круглий стіл "Питне водопостачання в селах"

Питне водопостачання в селах – тема спеціалізованого круглого столу, який відбувся 10 листопада у рамках ХІII Міжнародної виставки «КомунТех - 2015».

16ac338cf2f5f6fa6eccd33d4518e0f714dc68550327e2b3304743f2a1034d6b.jpg

Під час круглого столу було обговорено найбільш болючі питання, пов’язані з нормативно-правовим регулюванням сфери централізованого питного водопостачання в селах. Також експерти розглянули механізми та шляхи їх вирішення.

У круглому столі взяли участь фахівці профільних центральних органів влади, інститутів, представники експертного середовища, ЗМІ.

Серед учасників:

· Кравченко Валерій Анатолійович, Директор Науково–дослідного та конструкторсько-технологічного інституту міського господарства (ДП «НДКТІ МГ)

· Оглобля Олександр Іванович, Директор Українського державного науково-дослідного і проектно-вишукувального інституту «УкрНДІводоканалпроект»

· Козак Таїсія Федорівна, Керівник Новокахвського осередку міської громадської екологічної організації «МАМА-86»

· Орлов Валерій Олегович, Завідувач кафедри водопостачання, водовідведення та бурової справи Національний університет водного господарства та природокористування

· Яковенко Юрій Павлович, Заступник начальника Управління експлуатації водогосподарських систем, енергозбереження та механізації - начальник відділу водозабезпечення та гідротехнічних споруд Державного агентства водних ресурсів України

· Мацелюк Євген Михайлович, Завідуючий лабораторією   водопостачання і водовідведення Інституту водних проблем і меліорації НААН

· Гарнець Оксана Миколаївна, Керівник Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO

· Сороковський Вячеслав Євгенович, Експерт з питань децентралізації та публічних послуг проекту DESPRO

· Козак Вячеслав Іванович, Експерт з питань децентралізації та соціальної мобілізації проекту DESPRO

 

Коротке посилання на новину: https://despro.org.ua/~6kw21