Новини DESPRO

12:28 | 13.04.2016

До уваги засобів масової інформації!

19 квітня 2016 року в Києві пройде науково-практична конференція «Розвиток сільських територій в умовах децентралізації: стан, можливості та ризики» за участі Віце-прем’єр-міністра України - Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка; Міністра аграрної політики та продовольства України Олексія Павленка; Посла Європейського Союзу в Україні Яна Томбінські.

У заході також візьмуть участь науковці, представники асоціацій органів місцевого самоврядування, сільські голови, представники сільськогосподарських підприємств та громадських організацій, що опікуються питаннями розвитку села.

У ході конференції учасники обговорять питання політики розвитку сільських територій України на сучасному етапі, можливості розвитку сільських територій, їх майбутнє та питання людського капіталу сільських територій.

Початок заходу: 9 год (реєстрація); 9.30 – відкриття конференції

Місце проведення:  м.Київ, готель  Hilton Kyiv, бульвар Тараса Шевченка, 30.

Модератори панельних дискусій журналісти Андрій Куликов та Анна Безулик.

Організатори заходу: Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO, Проект ЄС “Підтримка політики регіонального розвитку в Україні”, Інститут громадянського суспільства.  

Акредитація ЗМІ за тел. 590-47-96 або e-mail press@minregion.gov.ua до 18.00 18 квітня.

 

Ознайомитися з проектом програми заходу ТУТ

Снимок.JPG

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~FDOXe