Новини DESPRO

16:26 | 16.04.2016

Навчання для журналістів передуватиме конференції з децентралізації

training-page-image.jpg

Напередодні  науково-практичної конференції «Сільські території в умовах децентралізації: стан, можливості, виклики», що пройде 19 квітня 2016 року у м. Київ, відбудеться тематичний тренінг для представників національних та регіональних ЗМІ, організований Швейцарсько-українським проектом «Підтримка децентралізації в Україні» DESPROта Інститутом громадянського суспільства.

Понад 30 журналістів регіональних та національних ЗМІ, які висвітлюють реформи децентралізації, візьмуть участь у навчанні 18 квітня 2016 року.

Тренінг проводить Анатолій Ткачук, директор Інституту громадянського суспільства, ідеолог реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні. Професійним досвідом з учасниками поділиться відома журналістка, телеведуча, тренер – Анна Безулик. Учасники зможуть отримати відповіді на запитання щодо висвітлення децентралізації в медіа «з перших вуст», а також підвищити свій професійний рівень та поділитися власним досвідом з колегами.

 

Конференція «Сільські території в умовах децентралізації: стан,можливості, виклики», організована Міністерством регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства у співпраці з Інститутом громадянського суспільства, Швейцарсько-українським проектом «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO та проектом Європейського Союзу «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні».

У заході візьмуть участь Віце-прем’єр міністр Геннадій Зубко, представники центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, бізнесу, наукових та неурядових організацій, міжнародні експерти.

Початок заходу: 9.30

Он-лайн трансляція заходу за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=g-No6Jv81tw

В ході конференції передбачається обговорення стану та нових можливостей розвитку сільських територій, шляхів досягнення успіху в умовах децентралізації та нових підходів до регіонального розвитку в країні.


Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~KV0CN