Новини DESPRO

11:05 | 06.07.2016

У ПОЛТАВІ ПРЕДСТАВНИКІВ ОБ’ЄДНАНИХ ТЕРГРОМАД ВЧИЛИ ПИСАТИ ПРОЕКТИ

“Наш проект спеціалізується на кількох рівнях. Це урядовий рівень, тобто національний, на якому ми підтримуємо реформи децентралізації. На локальному рівні ми працюємо у практичній площині, підтримуємо громади у вирішенні найболючіших питань — водопостачання, водовідведення, поводження з твердими побутовими відходами. Підказуємо як поводити себе громадам, щоб покращити умови життя людей. На цьому і сьогодні робитимемо акценти. Ми будемо обговорювати, як правильно готувати проекти, з чого починати, та на що звертати увагу. Ми сконцентруємо увагу на тих питаннях, які хвилюють громади”, – розповів спікер семінару Вячеслав Козак.

DSC_0230.JPG

У рамках заходу, учасники обговорили практичні аспекти з розробки стратегії та програми розвитку та модернізації системи питного водопостачання.

“Швейцарсько-український проект DESPRO не один рік допомагає реалізовувати проекти водопостачання і втілювати їх в життя на Полтавщині. Актуальним є на сьогодні питання водопостачання у всіх населених пунктах нашої області. Ми хочемо навчити громади писати якісні проекти, бо у деяких районах є проблеми”, – наголосила директор департаменту економічного розвитку ОДА Інна Іщенко.

DSC_0252.JPG

Учасникам семінару надали рекомендації щодо підготовки проектів з водопостачання на фінансування за кошти Державного фонду регіонального розвитку. Також присутні обмінялися досвідом щодо реалізації проектів в сільському питному водопостачанні.

DSC_0243.JPG

DSC_0258.JPG

"Новини Полтавщини"

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~1mW1u