Новини DESPRO

17:12 | 07.06.2018

14 червня на Буковині - дебати від DESPRO «Навіщо громадам об’єднуватись?»

14 червня в смт Кельменці, що в Чернівецькій області, відбудуться дебати на тему: «Навіщо громадам об’єднуватись?» 

Мета заходу – донести інформацію щодо суті реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади, децентралізації владних повноважень, роз’яснити переваги реформи на прикладі діючих об’єднаних громад, надати відповіді на запитання, які цікавлять громадськість та органи місцевого самоврядування. 

Організатори заходу – Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Чернівецької обласної державної адміністрації, Кельменецької районної державної адміністрації та Чернівецького Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону. 

Учасники дебатів – голови, депутати місцевих рад, представники педагогічних, медичних колективів Кельменецького району, громадськості, а також голови об’єднаних громад та старости з інших регіонів України, експерти. 

Місце проведення заходу: смт Кельменці, вул. Центральна, 12, Кельменецький районний будинок народної творчості та дозвілля 

Час: 10:00 – реєстрація; 11:00 – початок дебатів (вхід виключно за реєстраційними списками) 

Акредитація ЗМІ триває до 16:00 13 червня за тел. 067 230 89 48

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~Ko35e