Новини DESPRO

11:35 | 07.03.2019

Навчання ОТГ роботі з системами управління активами

6 березня Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO спільно зі Швейцарсько-українською програмою «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади» EGAP провели тренінг по роботі з геоінформаційними системами обліку активів. Такі системи отримали найактивніші та найпродуктивніші команди громад-учасниць Школи місцевого самоврядування DESPRO.




Тренінг мав на меті навчити представників ОТГ ефективно використовувати переваги систем обліку активів на практиці, зокрема учасники детально ознайомилися із функціоналом систем, навчилися самостійно наповнювати їх даними та здобули навички подальшого аналізу даних, а також налагодили процеси отримання технічної підтримки від розробника системи – компанії SoftPro.




Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO та Швейцарсько-українська програма «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади» EGAP є партнерами у сприянні місцевому розвитку через використання новітніх інформаційних технологій, та спільно з компанією-розробником SoftPro, продовжують підтримку шість об’єднаних територіальних громад у використанні геоінформаційних систем обліку активів ОТГ.


Підписуйтеся на Facebook-сторінки DESPRO та EGAP, а також заповнюйте заявку на розсилку новин від DESPRO, щоб завжди першими дізнаватися про важливі новини проекту.

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~grnfy