Новини DESPRO

13:18 | 17.04.2020

Завершено ремонт підвідного водогону для Тлумача

Капітальний ремонт підвідного водогону, який постачає воду для мешканців міста Тлумач, завершено!

Тлумацькою міською радою за підтримки DESPRO, у с. Нижнів замінено 330 м мереж водопостачання на найпроблемнішому відрізку, де через значну зношеність підвідного водогону та необхідність підтримання високого тиску траплялися часті пориви. Це створювало багато проблем як для обслуговуючої організації – КП «Тлумачводоканал», так і для місцевих мешканців, по угіддям яких проходить підвідний водогін.

1Tlumach.png


Завдяки професійним та злагодженим діям підрядної організації та КП «Тлумачводоканал» ремонтні роботи вдалося виконати без зупинки водопостачання: мешканці міста Тлумач отримували послугу водопостачання незважаючи на виконання будівельних робіт. Саме зараз, під час карантину, безперебійне цілодобове водопостачання є важливим елементом протидії поширенню COVID-19.

Не забуваємо, що для стабільного та безперебійного водопостачання не менш важливою є фінансова стійкість надавача послуги – закликаємо споживачів вчасно сплачувати за послугу водопостачання та водовідведення.

"Забезпечення безпечної води, санітарно-гігієнічні умови відіграють важливу роль у захисті здоров'я людини під час усіх спалахів інфекційних захворювань, включаючи нинішній спалах COVID-19" (UNICEF, березень 2020 р.)
Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~Pitsg