Новини DESPRO

12:50 | 10.06.2020

Перший семінар циклу "Місцеві вибори 2020" для жінок-лідерок ОМС відбудеться 17 червня

Жінки – потужний рушій змін на місцевому рівні!

Проект DESPRO розпочинає цикл навчальних заходів "Місцеві вибори 2020: Що необхідно знати кандидаткам для проведення успішної кампанії?», присвячений розбудові професійних компетенцій жінок, які мають бажання брати участь у місцевих виборах 2020 року.


До навчання запрошуються учасниці мережі жінок-лідерок місцевого самоврядування DESPRO, зокрема місця гарантовані колежанкам, які пройшли тренінг «Жінки-лідерки у місцевому самоврядуванні» від проекту DESPRO.

Заходи відбуватимуться у період з червня по вересень 2020 року та охоплять різні питання чинного законодавства та пропозицій законодавчих змін, формування виборчого штабу, комунікаційного супроводу кампанії, соціологічних досліджень в контексті виборів, захисту результатів волевиявлення та багато інших.

Перший онлайн семінар із цього циклу на тему: «Готуємося до виборів» відбудеться 17 червня з 11.00-13.30 на платформі Zoom.

Спікери семінару:

Олена Бойко - експерт Швейцарсько-українського проекту "Підтримка децентралізації в Україні" DESPRO, кандидат наук з державного управління, докторант кафедри публічного управління та публічної служби Національної академії державного управління при Президентові України, народний депутат України VIII

Володимир Венгер - правознавець, член Громадської організації "Центр дослідження верховенства права", старший викладач й доцент кафедри загальнотеоретичного правознавства та публічного права у Національному університеті «Києво-Могилянська Академія».

Говоритимемо про наступне:
- аналіз виборчого законодавства;
- паспорт округу;
- особливості партійного висування та самовисування;
- формування виборчого штабу та команди однодумців.

Буде можливість задати питання спікерам.

Навчання – за рахунок проекту DESPRO. Кількість місць - обмежена. Запрошуються учасниці мережі жінок-лідерок місцевого самоврядування DESPRO.

Реєстрація на онлайн-семінар за посиланням.


Дедлайн реєстрації 15 червня (понеділок) 12.00


Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~q4ltm