Новини DESPRO

10:16 | 02.07.2020

Комунальні підприємства-партнери DESPRO отримали нову робочу форму

Візуальні комунікації комунального підприємства починаються з найменших деталей - робочої форми працівників. Вона виконує свою роль у згуртованості команди КП, а також формуванні довіри користувачів послуг до бренду та професійності працівників КП.


Так само, як розвиваються та модернізуються системи водопостачання і водовідведення громад-партнерів проекту DESPRO, ростуть та вдосконалюються також зв'язки надавачів послуг із користувачами. Ці процеси взаємопов'язані та забезпечують один одного.


Шалигинська ОТГ Сумської обл. є партнером DESPRO з 2018 року. Громада продовжує реалізацію завдань Програми з підвищення ефективності управління системою централізованого водопостачання Шалигинської ОТГ. Співпраця проекту та громади продовжилася розробкою візуальної ідентичності та повного брендбуку для комунального підприємства.


Проект DESPRO та Березівська громада співпрацюють з 2016 року по напрямках водопостачання/водовідведення та управління відходами. У 5 населених пунктах ОТГ виконано різні необхідні завдання - ремонт водогону, модернізація свердловин, заміна обладнання. Також у громаді запровадили роздільний збір відходів та придбали техніку для підтримки роботи комунальних підприємств. Співпраця проекту та громади продовжилася розробкою візуальної ідентичності та повного брендбуку для комунального підприємства.

      




Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~UrgIR