Новини DESPRO

12:15 | 07.12.2020

Час води: онлайн-презентація аналітичного звіту та дискусія відбудуться 9 грудня

129875514_3902757636425115_1757773473268650029_o.png

9 грудня, 10:00 відбудеться презентація аналітичного звіту «Час води» та дискусія на тему: «Водна безпека країни: від розуміння поточного стану до конкретних дій».

Учасники: Оксана Гарнець - керівниця DESPRO; Андрій Кавун - експерт проекту DESPRO; Євген Кунь -  інженер, засновник ГО «City UP»;  Олександр Шкінь -  директор Асоціації водоканалів «Укрводоканалекологія»; Олександр Козак - заступник директора інжинірінгової компанії Євротрубпласт; Олексій Кущ - економіст, дослідник економіки інфраструктури; Людмила Циганок -  еколог, голова Професійної асоціації екологів; Лариса Губіна - модератор. 


Учасники заходу презентують видання  «Час води»,  присвячене управлінню водними ресурсами країни, водопостачанню і водовідведенню, а також обговорять  можливі рішення для виходу з водної кризи.


Журнал «Час води» - результат роботи проєкту «Час води», який був ініційований в 2019 році з дослідницькою метою -  аналіз ситуації, що склалася у водній галузі, пошук рішень і створення кола зацікавлених експертів.


Ініціатори видання журналу – ГО «City UP» та Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO.


ГО «City UP» - громадська організація, створена представниками інжинірингового бізнесу «Interprojerk GmbH» та «Євротрубпласт» з метою реалізації ініціатив, що розвивають водний сектор та сферу модернізації та управління міської інфраструктурою.


DESPRO – проєкт міжнародної технічної допомоги, що працює у сфері реформи місцевого самоврядування (інший термін – «децентралізація») в Україні з 2007 року. DESPRO  фінансується Швейцарською Конфедерацією через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва, та  впроваджується Швейцарським Центром ресурсів та консультацій з питань розвитку Skat. Окрім підтримки розвитку децентралізованих публічних послуг у громадах, проєкт надає підтримку ключовим національним інституціям у розробці політик у сфері децентралізації та місцевого самоврядування. Галузевий партнер проєкту - Асоціація водоканалів України «Укрводоканалекологія».


Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com


У зв'язку з карантинними заходами кількість місць обмежена


Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу.


Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~w9q4o