Новини DESPRO

11:23 | 20.03.2010

Від покращення послуг у громаді – до реформ

"Від покращення послуг у громаді – до реформ" – таку назву має доповідь, яку представив експерт з питань децентралізації Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO Вячеслав Сороковський учасникам  конференції для персоналу муніципальних відділів підтримки ПРООН/МПВСР, що проходила з 18 по 20 березня у м. Яремче на Івано-Франківщині.

 У своєму виступі Вячеслав Сороковський висвітлив сфери діяльності DESPRO, дотичні до діяльності партнерів – МПВСР/ПРООН. Він наголосив на важливості співпраці між проектами, адже вони можуть взаємодоповнювати набутий досвід на рівні громад та вбудовувати його у діяльність органів влади різних рівнів.

Під час конференції розглядалися новації у законодавстві України у галузі житлово-комунального господарства, форми управління будинками, заходи з енергозбереження житла, якість процесу розробки та реалізації проектів громад за підтримки ПРООН/МПВСР, можливості отримання міжнародної підтримки на заходи у сфері муніципального врядування та розвитку спроможності громад тощо.
 

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~U5GjW