УНН.

" /> Економічний форум у Трускавці відвідали 652 представники 22 країн
16.10.2011

Економічний форум у Трускавці відвідали 652 представники 22 країн

ЛЬВІВ - КИЇВ. 15 жовтня. УНН. В ХІ Міжнародному економічному форумі "Економічна інтеграція – національні пріоритети", який проходив 14-15 жовтня в Трускавці, взяли участь представники 22 країн, зокрема, США, Німеччини, Росії, Китаю, Канади, Італії, Швейцарії, Казахстану, Грузії, Ісландії - усього 652 особи. Про це повідомив голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк, передає кореспондент УНН.

Крім того, у роботі форуму взяв участь віце-прем’єр-міністр України – міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислав Каськів.
Були присутні представники Верхової Ради, обласних державних адміністрацій та обласних рад, зокрема: Волинської, Луганської, Івано-Франківської, Закарпатської, Харківської областей.
У форумі взяли участь 70 представників іноземних делегацій та 265 представників делегацій із регіонів України.
З презентаціями та доповідями виступили 56 доповідачів з України, Чехії, США, Канади, Австрії, Китаю, Польщі, Німеччини та Білорусі.
Також, за словами голови ЛОДА, форум відвідали 260 ділових учасників – представників різноманітних сфер бізнесу: машинобудування та енергетики, банків та консалтингу, приладобудування, будівництва, бізнес-асоціацій та організацій підтримки підприємництва.
205 підприємців і промисловців представляли регіони України, в першу чергу, Львівщину, 55 – іноземний бізнес багатьох країн світу, серед них Австрію, Бельгію, Китай, Німеччину, Польщу, США, Чехію, Швейцарію та інші країни.
Зазначається, що 14 жовтня в рамках форуму підписано Меморандум про співробітництво між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою та Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України.
Також між Центром науково-технічної інформації та Федеральною землею Тюрингія (Німеччина) було підписано угоду щодо співпраці в галузі розвитку інноваційних технологій та територій.
В рамках форуму 15 жовтня відбулася Коопераційна біржа, де українські й іноземні бізнесмени провели дво- та багатосторонні зустрічі і переговори.
Слід зазначити, що М.Цимбалюк провів ряд офіційних зустрічей.
Висвітлювати роботу форуму приїхали рекордна кількість з журналістів - 136 осіб, серед яких представники ЗМІ з Китаю, Польщі, Росії та України.