Новини DESPRO

16:54 | 19.09.2013

Запрошуємо до участі у навчальному курсі «Управління проектами з місцевого та регіонального розвитку»

Шановні представники органів місцевого самоврядування та активісти муніципального руху!

Запрошуємо Вас взяти участь у вже третьому за рахунком навчальному курсі «Управління проектами з місцевого та регіонального розвитку», який організовано в рамках Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування 2014 року Державним фондом сприяння місцевого самоврядування та Швейцарсько-українським проектом «Підтримка децентралізації в Україні» (DESPRO).

Курс проходитиме у форматі дистанційного навчання на веб-платформі «ІННОВАЦІЇ ТА КРАЩІ ПРАКТИКИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ» http://mx.despro.org.ua:8081/, під керівництвом тьюторів – досвідчених викладачів Національної академії державного управління при Президентові України та експертів-практиків з питань управління проектами з місцевого і регіонального розвитку.

Метою створення платформи є забезпечення продуктивної комунікації між органами виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадського сектору, обмін кращими практиками та знаходження інноваційних рішень для вирішення проблем територіальних громад.

Навчання – безкоштовне, а кількість осіб для участі у навчанні від одного органу місцевого самоврядування, виконавчої влади, громадської організації або органу самоорганізації населення – необмежена. Все, що Вам необхідно для навчання – це мати діючу електронну поштову скриньку та регулярний доступ до мережі Інтернет, а також бажання навчатися та працювати над розробкою проекту.
Початок реєстрації на курс з 23 вересня 2013 р. Початок навчання 15 жовтня. Триватиме курс близько 2 місяців.

Для реєстрації зайдіть на сторінку Спільноти практик «Інновації та кращі практики місцевого самоврядування» (http://mx.despro.org.ua:8081/). У правому верхньому куті цієї сторінки натисніть кнопку «Вхід» і створіть новий обліковий запис учасника спільноти. При реєстрації користувача на зазначену Вами адресу електронної пошти відправляється інформаційний лист із проханням про підтвердження реєстрації. Лист містить безпечне посилання на сторінку, де користувач може підтвердити обліковий запис. У подальшому при вході в систему звіряються ім'я користувача і пароль із їхніми значеннями в базі даних системи. Доступ до електронного курсу, інформаційних ресурсів та спілкування без авторизації (ідентифікації користувача системою) неможливий. Якщо Вам не вдасться зареєструватися на курс самостійно, прохання слідувати інструкції, що розміщена на платформі.
Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~E3ytc