Новини DESPRO

11:16 | 01.07.2014

ШКОЛА МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ: запрошення до участі членів всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування

Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO розпочинає впровадження Школи місцевого самоврядування для членів всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування. Школа місцевого самоврядування складається з  двох етапів навчання та дистанційного курсу.

Перший етап  проходитиме у вересні місяці 2014 року у м. Києві:
•    для сільських та селищних голів - 8-11 вересня 2014 року
•    для голів районних рад - 09 – 12 вересня 2014 року
•    для мерів малих міст - 10 – 13 вересня 2014 року

Школа є практико-орієнтованою, спрямованою на обмін кращими практиками, передбачає теоретичні та практичні заняття, а також формат дистанційного (он-лайн) навчання. Учасники, які мають успішні приклади роботи,  будуть запрошені представити їх у Школі. З-поміж учасників будуть також відібрані потенційні тренери. Найактивніші учасники матимуть змогу взяти участь у ознайомчих візитах до інших країн для обміну досвідом.

Для участі у навчанні просимо заповнити й підписати АНКЕТУ
та надіслати її разом з рекомендаційними листами факсом, листом або електронною поштою до 05 серпня 2014 року із поміткою «Заявка на участь у Школі місцевого самоврядування» на адресу: 

Проект DESPRO
Вул. Бориса Грінченка 2, офіс 2
м. Київ, 01001 Україна
факс (+38044) 279 67 27
despro@despro.org.ua 
t.siryk@despro.org.ua

УМОВИ УЧАСТІ:
DESPRO покриває витрати, пов’язані із участю в програмі (проживання та харчування протягом навчання, навчальні матеріали). Оплата проїзду не відшкодовується.

ЗАПИТАННЯ щодо участі прохання надсилати на вищезазначену адресу або звертатися за телефоном (044) 270 55 21. Просимо також ознайомитись із Положенням про відбір учасників.

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~bGlAn