Новини DESPRO

11:25 | 24.04.2015

Найкращі слухачі минулорічної Школи місцевого самоврядування успішно завершили тренінг з інтерактивних методик навчання дорослих

23-24 квітня був проведений тренінг для учасників минулорічної Школи місцевого самоврядування

Проект DESPRO провів тренінг з інтерактивних методик навчання дорослих для 13 представників органів місцевого самоврядування ― найкращих випускників Школи місцевого самоврядування - 2014.

На тренінгу учасники мали змогу ознайомитись із різноманітними методиками та техніками проведення інтерактивних навчань, отримати базові навички підготовки якісного тренінгу, втілити на практиці отримані знання та навички із розробки та проведення тренінгів. Передбачається, що у результаті участі у даному тренінгу найуспішніші учасники будуть запрошені провести короткі тренінги для представників наступної Школи місцевого самоврядування 20-22 травня 2015 року.

Слід відзначити, що проведений захід  був пронизаний найрізноманітнішими методами інтерактивного навчання: активні дискусії, мозкові штурми, криголамна гра, робота в групах та інші вправи, які дозволили учасникам якнайкраще засвоїти викладений матеріал. Більше того, учасники мали “домашнє завдання” ― підготувати тренінг з використанням одного з викладених тренерами інтерактивних методів на обрану тематику. Таким чином, учасники мали змогу спробувати себе на практиці: в якості тренера, презентувавши своїм колегам розроблений тренінговий модуль.

Як результат ― проектом DESPRO були відібрані потенційні тренери, які будуть представляти свої кращі практики під час майбутніх заходів проекту.

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~4eevG