Новини DESPRO

12:52 | 24.10.2016

У Хмельницькому відбудеться круглий стіл на тему розвитку місцевого самоврядування

27 жовтня 2016 р. у Хмельницькому університеті управління та права відбудеться  круглий стіл на тему «Місцеве самоврядування, як основа сталого розвитку»

 Захід відбудеться за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO і за ініціативи Хмельницької обласної адміністрації, Хмельницької обласної ради та Хмельницької Агенції регіонального розвитку.

 В ході круглого столу будуть обговорені аспекти розвитку об’єднаних територіальних громад а також розвиток інституту старост на Хмельниччині зокрема і в Україні в цілому.

 До Хмельницького завітають найуспішніші старости України, щоб поспілкуватись та обмінятись досвідом з колегами з Хмельниччини.

 У події приймуть участь Голова Хмельницької облдержадміністрації, Голова Хмельницької облради,  Директор Хмельницького центру розвитку місцевого самоврядування, Голови ОТГ Хмельниччини.

 Дискусію підтримає експертна спільнота у складі представника Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України,   Директора з питань науки та розвитку ГО "Інститут громадянського суспільства" Анатолія Ткачука  та Яни Брусєнцової - експерта Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO.

 Співорганізаторами заходу виступають ГО «Хмельницький офіс реформ» , Хмельницька Агенція регіонального розвитку, Асоціація ОТГ Хмельницької області,  Хмельницький університет управління та права, Хмельницький центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

 

Місце проведення: м. Хмельницький, лекційний зал №1 Хмельницького університету управління та права. Вул. Героїв Майдану 8

Початок заходу: 9.30

Реєстрація ЗМІ: +38 0977477006, +38 067 5485055, +38 050 6876757,

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~zE7o8