Новини DESPRO

19:05 | 02.07.2018

Онлайн-форум допомагає старостам оперативно отримувати відповіді на актуальні запитання та зав’язувати дискусії

Онлайн-форум привертає увагу старост та представників виконкомів об’єднаних громад, про що свідчить регулярно збільшувана кількість його учасників, а також кількість переглядів обговорюваних питань. 

«У старост інколи виникають ситуації, які необхідно вирішувати вперше і у досить короткий термін. Як бути, коли колеги через брак такого досвіду не можуть дати слушну пораду, а питання ще не обговорювалося на форумі? Якщо староста зареєстрований на форумі, поставити запитання і отримати відповідь не займе багато часу. Значно складніше незареєстрованим старостам, оскільки втрачений на реєстрацію час не сприятиме оперативному вирішенню ситуації. Нагадаю, що читати чужі запитання та відповіді на них – добре, а мати можливість ставити запитання та зав’язувати дискусії – краще. Тому реєструйтеся самі та пропонуйте це робити колегам», - рекомендує модератор форуму, експерт-консультант проекту DESPRO з питань діяльності старост та співробітництва територіальних громад Олександр Врублевський

Звертаємо увагу, що у розділі «АНАЛІТИКА» можна ознайомитися із актуальними фаховими матеріалами, що стосуються діяльності старост та за необхідності поставити додаткові запитання безпосередньо на онлайн-форумі

Як відомо, в об’єднаних територіальних громадах загалом вже обрано 653 старости, ще 2565 осіб виконують обов’язки старост. 

Зареєструватися на форумі можна ТУТ

Онлайн-форум для старост, виконуючих обов’язки старост та представників виконкомів об’єднаних територіальних громад, розроблений за ініціативи Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO. 

Джерело: Децентралізація

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~pVcgg