Новини DESPRO

16:21 | 09.09.2019

DESPRO запускає Чемпіонат кейсів об’єднаних громад

Школа місцевого самоврядування DESPRO у партнерстві з українською кейс-спільнотою Casers запускає Чемпіонат кейсів об’єднаних громад-учасниць Школи 2019!

Для громад це – унікальна можливість отримати нестандартні рішення для поточних викликів місцевого управління, а для авторів кейс-рішень – чудова нагода зануритися глибше у питання реформи місцевого самоврядування та адміністративно-територіальної організації влади.
На І сесії Школи місцевого самоврядування DESPRO 16-19 вересня 2019 р. команди ОТГ підготують детальні описи викликів та проблем, які потребують інноваційних та креативних підходів. Такі описи-кейси будуть опубліковані на платформі Casers наприкінці вересня. Тим не менш, приєднатися до кейсерів можна уже зараз! Також стежте за новинами проекту DESPRO у мережі Facebook та на сайті проекту.

Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO запрошує експертів та фахівців усіх рівнів підготовки спробувати свої сили у вирішенні кейсів від українських громад! Допоможи громадам України розвиватися!

casers despro cover.jpg
Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~RPdPh