Новини DESPRO

14:52 | 25.12.2009

Відбулась сесія з планування діяльності другої фази проекту DESPRO

Із завершенням 2009 року добігає кінця перша фаза діяльності проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO (2007-2009). Наступна фаза проекту розпочнеться з 2010 року.

Стратегічні завдання, основні принципи та сфери діяльності наступної фази проекту визначали співробітники DESPRO під час сесії з планування, яка пройшла у м. Буча 24 грудня 2009 року.

Наступні 3 роки проект планує продовжувати свою діяльність з підтримки децентралізованої моделі надання послуг населенню, а також співробітництво з громадами та владою на різних рівнях. Окремим важливим компонентом діяльності DESPRO визначив всебічну підтримку територіально-адміністративної реформи в Україні.

Подальша діяльність DESPRO передбачає розширення географії проекту, збільшення кількості місцевих проектів та сфер надання децентралізованих послуг населенню – з 2010 року проект працюватиме, окрім Вінницької області та АР Крим, ще і в Сумській області.

Одним з пріоритетів діяльності DESPRO стане система акумулювання та подальшого поширення країною успішних практик та досвіду, набутого партнерами різних рівнів в процесі реалізації проектів місцевого розвитку.

Отже, наступні роки діяльності DESPRO обіцяють бути насиченими цікавою та суспільно важливою працею!

 

Переглянути фотографії цієї події можна за посиланням:

http://www.despro.org.ua/knowledge-base/best-practices/galleries/6


 

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~JA1oH