Новини DESPRO

12:33 | 04.02.2010

10 лютого 2010. ЗАСІДАННЯ НАГЛЯДОВОЇ РАДИ DESPRO В АВТОНОМНІЙ РЕСПУБЛІЦІ КРИМ

Дата: 10 лютого 2010 року з 11.00 до 13.00 (реєстрація учасників з 10.45)
Місце: м. Сімферополь, готель «Москва», вул. Київська, 2 (Великий конференц-зал)


Шановні представники ЗМІ!

Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO запрошує Вас взяти участь в засіданні наглядової ради DESPRO в Автономній Республіці Крим.
Під час заходу буде  підбито підсумки діяльності першої фази діяльності проекту (2007–2009 рр.).
Учасники зустрічі обговорюватимуть питання співфінансування проектів місцевих громад,  запровадження децентралізованих моделей надання послуг із водопостачання в Автономній Республіці Крим, стратегії підтримки децентралізації влади та реформи місцевого самоврядування в Україні, застосування успішного досвіду партнерів DESPRO.  Керівництво районних та сільських рад Бахчисарайського, Ленінського та Нижньогірського районів а також  активісти громад презентуватимуть результати реалізації місцевих проектів  із запровадження децентралізованої моделі послуги водопостачання.

Представникам ЗМІ буде надано можливість одержати ексклюзивні та вичерпні коментарі  учасників заходу.
 
У роботі візьмуть участь: Азіз Абдуллаєв, Перший заступник Голови Ради Міністрів АРК, Голова Наглядової ради DESPRO у АРК; Мануель Еттер, Директор Швейцарської Агенції із розвитку та співробітництва в Україні; Олена Литвиненко, Програмний менеджер Швейцарської Агенції із розвитку та співробітництва в Україні; Оксана Гарнець, керівник проекту DESPRO в Україні; Голови та представники районних державних адміністрацій та районних рад Бахчисарайського, Ленінського та Нижньогірського районів АРК;  а також цільових громад проекту, керівники великих підприємств АРК, представники міжнародних організацій,.

В акредитаційний пакет входить прес-кіт, кава-брейк та фуршет.

За більш детальною інформацією, а також з питань акредитації, звертатися до офісу Проекту за тел. (+38045) 270 55 21, 270 55 27 до  Олени Сас та Олени Кузнецової.

DESPRO це Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні», який фінансується Швейцарською Агенцією з розвитку та співробітництва (SDC) та впроваджується Швейцарським ресурсним центром розвитку та консультацій (Skat). Головні завдання проекту:
*Розвиток децентралізованих підходів в наданні публічних послуг, зокрема  покращення  комунальних та соціальних послуг (водопостачання), завдяки більшому залученню місцевих  громад та об’єднань громадян;
*Сприяння Інтеграції моделі децентралізованого надання послуг громаді в систему місцевої  влади;
*Урахування досвіду та кращих практик, отриманих в пілотних регіонах при створенні “національного плану дій” щодо децентралізації. DESPRO працює на національному рівні, в Автономній Республіці Крим та у Вінницький області.
 

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~IviEN