Новини DESPRO

14:50 | 02.02.2010

Відбувся тренінг для тренерів з розробки регіональних та місцевих програм розвитку

 З 27 по 29 січня 2010 року у Кончі-Заспі, що під Києвом, Швейцарсько-українським проектом DESPRO було проведено тренінг для тренерів з розробки регіональних і місцевих програм. У навчанні взяли участь  викладачі  центрів підвищення кваліфікації державних службовців АРК, Севастополя, Вінницької, Сумської областей, Інституту міста Львова, учасники реалізованих проектів DESPRO.Організатори поставили на меті допомогти учасникам сформувати  базові знання та вміння з  підготовки та проведення тренінгів з розробки регіональних і місцевих програм. У результаті проведеного навчання, підготовлено 17 викладачів.
Також розроблено проект уніфікованої програми тренінгу, який у подальшому буде запроваджено, у якості складової  системи підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування та державних службовців YI-YII категорій.
Тренінг провів Анатолій Чемерис, заступник виконавчого директора Асоціації міст України, який з 1995 року працює у сфері підготовки та підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування та має успішний досвід роботи з розробки навчальних програм і тренінгів.

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~2FlKC