Новини DESPRO

12:03 | 19.07.2010

DESPRO разом із партнерами розробляє навчальний курс для посадових осіб місцевого самоврядування

Представники Національної академії державного управління (НАДУ), проекту ПРООН «Муніципальна програма врядування та сталого розвитку» та Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO провели робочу зустріч 19 липня 2010 року. Метою зустрічі стала розробка навчального курсу з питань децентралізації та ефективного місцевого самоврядування для посадових осіб місцевих органів влади та фахівців з розвитку місцевого самоврядування.

Для навчальної програми проекти DESPRO та МПВСР/ПРООН планують розробити 1 базовий підручник та серію методичних посібників для різних цільових аудиторій. Викладання програми у НАДУ має розпочатися у 2011/12 навчальному році.

Також у ході зустрічі партнери обговорили плани з проведення тренінгів для новообраних керівників місцевих органів влади та депутатів місцевих рад.

Офіційне оголошення спільного плану роботи Національної Академії Державного Управління (НАДУ), проекту ПРООН «Муніципальна програма врядування та сталого розвитку» та Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO має відбутися у форматі круглого столу вже у вересні цього року.

Учасники зустрічі: Віталій Малащенко, Віце-президент НАДУ; Наталя Протасова, завідувач кафедри управління освітою НАДУ; Валентина Полторак, операційний менеджер проекту «Сприяння розвитку освіти для демократичного громадянства в Україні», НАДУ; Олена Урсу, експерт проекту ПРООН «Муніципальна програма врядування та сталого розвитку»; Оксана Гарнець, керівник проекту «Підтримка децентралізації в Україні» (DESPRO).






 

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~l68xh