Новини DESPRO

15:41 | 20.10.2010

16 громад-конкурсантів отримали консультативну підтримку від експертів DESPRO

16 громад-конкурсантів отримали консультативну підтримку у ході візитів експертів DESPRO до Вінницької області та Автономної Республіки Крим.

Основним питанням для обговорення була робота над помилками у проектних заявках, рекомендації аплікантам щодо їх виправлення. 

Попередньо ці громади були відібрані з 25 громад, що подали заявки на участь у конкурсі проектів DESPRO. 9 з них були відхилені через невідповідність конкурсним вимогам або пріоритетам діяльності DESPRO. Головний критерій участі у конкурсі на підтримку місцевих ініціатив – створення системи водозабезпечення, яка охоплювала би всю територіальну громаду. Також, не менш важливим критерієм є готовність людей до реалізації проекту (соціальна мобілізація).   

Громади, що отримали експертну підтримку від DESPRO, мають доопрацювати проектні заявки до 1 листопада. Засідання конкурсної комісії планується на листопад цього року. 

_________________

Візит у Вінницьку область, що проходив з 12 по 13 жовтня, охопив 9 громад (4 – у Іллінецькому, 3 – у Калинівському і 2 – у Тульчинському районах).

Під час візиту у Автономну Республіку Крим, що проходив з 18 по 19 жовтня, експерти проекту проконсультували 7 громад (2 – у Бахчисарайському, 3 – у Ленінському і 2 – у Нижньогірському районах). 
 

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~GExbL