Новини DESPRO

22:49 | 09.11.2010

Проект DESPRO підтримав VIII Міжнародний водний форум «Аква України - 2010» та VI Міжнародний конгрес «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства – 2010»

9 листопада 2010 року представники Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO взяли участь у VIII Міжнародному водному форумі «Аква України - 2010» та VI Міжнародному конгресі «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства – 2010». Обидва заходи проходили у Міжнародному виставковому центрі м. Києва.

Під час роботи Конгресу були розглянуті та обговорені актуальні проблеми реформування житлово-комунального господарства. Із доповідями виступили міністр з питань житлово-комунального господарства України Юрій Хіврич, голови обласних та районних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, керівники столичних та регіональних комунальних служб і підприємств, державних та комерційних організацій, представники наукових установ, зарубіжні фахівці у сфері житлово-комунального господарства та експерти галузі.

Оксану Гарнець, керівника проекту DESPRO, було нагороджено почесною грамотою від Міністерства з питань житлово-комунального господарства України за вагомий особистий внесок у забезпечення підготовки та проведення вищезазначених заходів. 


 

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~5jg1q