Новини DESPRO

22:00 | 18.02.2011

У Вінниці відбувся навчальний семінар для сільських операторів водопостачання з питань отримання ліцензій та дозвільної документації

Навчальний семінар «Актуальні питання ліцензування та дозвільної діяльності у сфері централізованого водопостачання» відбувся 18 лютого у м. Вінниця.

Цей навчальний захід було організовано Швейцарсько-українським проектом «Підтримка децентралізації в Україні DESPRO» задля підвищення обізнаності та професійного рівня сільських операторів водопостачання. Адже у ході підготовки та проходженні процедур щодо отримання ліцензії та необхідних дозволів (спеціальне використання води, користування надрами) сільські оператори, не маючи досвіду, а іноді і спеціальних знань, об’єктивно стикаються із труднощами.

Під час семінару учасники, оператори сільського водопостачання та сільські голови, детально вивчили питання отримання дозвільної документацію на здійснення діяльності у сфері водопостачання у сільських населених пунктах, а саме – вимоги та порядок видачі дозволів на спеціальне водокористування, а також ліцензійні умови.

Семінар проводили Анатолій Іщенко, начальник відділу дозволів Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Вінницькій області, та Марія Стець, начальник відділу ліцензування Головного управління житлово-комунального господарства, енергетики та зв’язку у Вінницькій області.

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~OIII8