Новини DESPRO

08:38 | 07.07.2011

VI щорічна конференція малих міст України. Цього року заходу стало «Ресурсне та інформаційно-аналітичне забезпечення діяльності міських голів та органів місцевого самоврядування малих міст»

Учасниками конференції є міські та селищні голови з усіх регіонів України, представники центральних органів виконавчої влади, представники фондів та програм міжнародної технічної допомоги, науковці та громадські діячі.  

Від швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» в конференції взяли участь: керівник проекту в Україні Оксана Гарнець, голова експертної ради проекту Анатолій Чемерис, спеціаліст зі зв‘язків з громадськістю та інформації  проекту Олена Сас. 

У своєму виступі Анатолій Чемерис презентував діяльність та наробки DESPRO в сфері управління знаннями, зокрема публікації, участь у створенні навчальних програм, роботу по створенню веб-порталу тощо. 

В рамках заходу також відбувся брифінг для представників преси, під час якого організатори конференції, а також представники кількох міністерств, державного казначейства, міжнародні партнери відповідали на запитання журналістів. 

За словами голови Асоціації малих міст України П. Козирєва результатом цієї конференції стануть нові успішні приклади міжмуніципальної горизонтальної співпраці, застосування передових знань та досвіду в управлінні містами.

 

Коротке посилання на новину: https://despro.org.ua/~w7OB2