Новини DESPRO

08:51 | 08.07.2011

Українські партнери проекту DESPRO відвідали Швейцарію з ознайомчим візитом

З 3 по 8 липня 2011 у Швейцарії пройшов ознайомчий візит для представників регіональних та районних органів влади, голів обслуговуючих кооперативів та операторів водопостачання.

 Учасники поїздки ознайомилися з політичною та адміністративною системою Швейцарії, а також організаційними, фінансовими та правовими аспектами децентралізованих моделей сільського водопостачання.

 Під час туру українські делегати відвідали насосні станції та інші об’єкти водопостачання. На прикладі кантону Санкт-Галлен вони ознайомилися з історією, організацією та технічними проблемами водопостачання у Швейцарії.

 Особливу увагу було приділено контролю якості у наданні послуги водопостачання, а також аспектам фінансування та розподілу обов’язків між регіональною, районною та місцевою владах.

 Отримані знання та досвід від поїздки учасники планують включити у повсякденну роботу в Україні.

 Учасниками поїздки були представники регіональних та районних органів влади, голови обслуговуючих кооперативів та оператори водопостачання.

 У рамках туру були відвіданні такі міста як: Цюріх, Рапперсвіль, Санкт-Галлен, Фрахнахт, Віттенбах, Берг, Вайфельден, Аппенберг, Конольфінген, Альпнахштадт та Люцерн.

Коротке посилання на новину: https://despro.org.ua/~rmsPL