Новини DESPRO

12:13 | 27.10.2011

Національна академія при Президентові України та проект DESPRO об’єднали зусилля для розробки веб-порталу Міжрегіональної інформаційно-освітньої мережі «Ефективна держава»

Експертна Рада швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO відбулася 26 жовтня 2011 року. Метою зустрічі було обговорення питань розробки веб-порталу «Міжрегіональної інформаційно-освітньої мережі «Ефективна держава».

На заході було представлено поточний стан розробки порталу, його концептуальні та технічні рішення.
Начальник Центру дистанційного навчання Національної академії державного управління (НАДУ) при Президентові України Андрій Журавльов розповів про ресурси та управлінські рішення міжрегіональної інформаційно-освітньої мережі НАДУ та інтеграції науково-практичних порталів під егідою «Ефективної держави». Доповідачем була презентована сучасна технологія віртуального кабінету держслужбовця «Мій кабінет».
Експерт проекту DESPRO Ігор Катерняк наголосив на важливості спільнот практиків та eLearning як для концепту порталу, так і для управління знаннями зокрема.
З 31 жовтня у Дніпропетровському та Львівському регіональних інститутах НАДУ стартує сезон тестування електронних курсів, розроблених членами спільноти практики DESPRO.
Презентація та запуск порталу планується на грудень 2011 року.
Коротке посилання на новину: https://despro.org.ua/~RMGOD