Новини DESPRO

10:15 | 13.04.2012

Сучасні методи і технології в обладнанні та експлуатації систем водопостачання

Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO провів семінар для операторів та спеціалістів сільського водопостачання на тему: «Сучасні методи і технології в обладнанні та експлуатації систем водопостачання» 12 квітня 2012 року у м. Суми.

На семінарі були висвітлені як теоретичні (енергоекономні системи автономного водопостачання населених пунктів із застосуванням полімерних резервуарів, водонапірних башт та сучасних насосних станцій), так і практичні положення (визначення необхідної продуктивності водозабору).

Експерти проекту DESPRO представили досвід експлуатації систем водопостачання та ознайомили із загальними положеннями з організації будівництва та введення в експлуатацію систем водопостачання.

Під час семінару практичне значення мали дискусії про вибір насосного обладнання та облаштування й експлуатацію каналізації сільських населених пунктів.

Також було презентовано кращі практики та приклади технічних рішень систем водопостачання сільських населених пунктів у пілотних регіонах проекту DESPRO.

У семінарі взяли участь представники обслуговуючих кооперативів Сумської області, які перемогли у третьому раунді проектів DESPRO, а також представники Сумської ОДА та Сумської Обласної Ради.

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~3KLeb