Новини DESPRO

12:13 | 31.05.2012

"Пульс реформ"

Шановні друзі!
Про необхідність проведення адміністративно-територіальної реформи дедалі більше говорять представники влади, вітчизняні та зарубіжні експерти, свідомі громадяни. Вона покликана стимулювати соціально-економічний розвиток територій через оптимізацію  системи управління, упорядкувати взаємовідносини органів влади різних ієрархічних рівнів, а в кінцевому результаті – сприяти підвищенню рівня життя громадян в кожному міському чи сільському населеному пункті.

Саме тому Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO сприяє ефективному діалогу між різними гілками та рівнями влади, підтримує широке обговорення реформ у регіонах, разом із громадами відпрацьовує практичні моделі створення та надання публічних послуг в громадах децентралізованим шляхом.

Сьогодні ми пропонуємо Вашій увазі щомісячний електронний бюллетень "Пульс реформ". Цей продукт являє собою невеличку підбірку найбільш цікавих та актуальних новин, інтерв'ю, аналітичних матеріалів на тему адміністративно-територільної реформи, реформи місцевого самоврядування та регіональної політики.

Маємо надію, що "Пульс реформ" сприятиме Вашій обізнанності у цій сфері та допоможе, у підсумку, впливати на зміст реформ та перетворень, брати участь у прийнятті рішень, від яких залежитиме наше майбутнє. Ми допоможемо Вам сформувати об’єктивний погляд на події, адже ми пропонуємо тільки кращу підбірку новин!
З найкращими побажаннями,
проект DESPRO

Якщо Ви бажаєте додати електронні адреси для розсилки "Пульсу реформ", надсилайте їх на o.suhodolska@despro.org.ua


Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~vVV2X