Новини DESPRO

12:45 | 18.10.2012

Увага! Реєстрація на участь у курсі курсі дистанційного (електронного) навчання «Управління проектами з місцевого та регіонального розвитку»

Увага! Реєстрація на участь у курсі курсі дистанційного (електронного) навчання «Управління проектами з місцевого та регіонального розвитку»

Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO запрошує взяти участь у курсі дистанційного (електронного) навчання «Управління проектами з місцевого та регіонального розвитку». Навчальний курс організовується у співпраці з Державним фондом сприяння місцевому самоврядуванню в Україні.

Метою курсу дистанційного навчання є набуття учасниками нових компетенцій з проектного менеджменту для вирішення проблем громади, а також формування спільноти практики «Інновації в місцевому самоврядуванні». Учасники отримають можливість систематизувати знання щодо розроблення проектів в рамках Всеукраїнського конкурсу проектів і програм розвитку місцевого самоврядування; ознайомитися із кращими практиками та типовими помилками при розробці і впровадженні проектів, вивчити різноманітні інструменти проектного менеджменту.

Дане дистанційне навчання має на меті також стати початком регулярного спілкування між органами місцевого самоврядування з різних регіонів України на е-платформі «Спільнота практики: Інновації в місцевому самоврядуванні» для забезпечення системності процесів створення, аналізу, збереження та поширення інформаційних ресурсів та знань у секторі місцевого самоврядування.
    
Бажаючі взяти участь у курсі мають до 1 листопада 2012 року надіслати заявку із зазначенням П.І.П, посади, контактних телефонів, електронної пошти (обов’язково, реєстрація на навчання лише через електронну пошту).

Заявки надсилати Вікторії Лободі, vloboda@udl.org.ua.

Коротке посилання на новину: http://despro.org.ua/~7Pc3M