Новини DESPRO

07:39 | 26.11.2012

Запрошуємо представників ЗМІ на Форум партнерів DESPRO!

Дата: 28 листопада 2012 року (початок о 13.00)
Місце: АР Крим, м. Ялта, готель «Ялта-Інтурист», вул. Дражинського, 50, конференц-зал «Вісла» (16 поверх)

Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO, що фінансується Швейцарською Конфедерацією, запрошує представників ЗМІ до участі у Форумі партнерів проекту, присвяченому завершенню ІІ фази (2009-2012).

Під час заходу будуть підведені підсумки діяльності у ІІ фази та окреслені основні напрями діяльності DESPRO у наступній ІІІ фазі (2013-2016), яка передбачає розширення тематичних сфер та географії діяльності, а також збільшення внеску DESPRO у співфінансування місцевих проектів.

Обговорюватимуться питання застосування успішного досвіду партнерів DESPRO у сфері децентралізації та місцевого самоврядування;  включення моделей надання послуг децентралізованим шляхом до стратегії регіонального розвитку; участь DESPRO в підтримці реформи місцевого самоврядування та адміністративно-територіальної реформи в Україні.

Після вступної частини Форуму (о 14.15) розпочнеться прес-конференція, під час якої журналісти матимуть змогу одержати коментарі:
•    Гуідо Белтрані (Директора Швейцарського бюро співробітництва в Україні);
   
•    Представника Ради міністрів Автономної Республіки Крим;
•    Оксани Гарнець (керівника Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO).
Склад учасників прес-конференції уточнюється.

По завершенню прес-конференції – обід для представників ЗМІ (15.00-15.45), трансфер до Сімферополя (о 16.00). 

Акредитація представників ЗМІ до 27 листопада 18.00 за телефоном (+38050) 777 50 10 або на електронну адресу o.suhodolska@despro.org.ua. Необхідно зазначити ім’я та прізвище журналіста (та оператора), назву ЗМІ, номер мобільного телефону. В акредитаційний пакет входить транспортування мікроавтобусом Сімферополь-Ялта-Сімферополь, прес-кіт з матеріалами заходу та обід по завершенню прес-конференції.

Мікроавтобус відходить від будівлі Ради Міністрів АР Крим (м. Сімферополь, пр. Кірова, 13) об 11.00. За додатковою інформацією звертайтеся до офісу проекту.


З повагою,
Олена Суходольська
Спеціаліст із зв’язків з громадськістю DESPRO

Коротке посилання на новину: https://despro.org.ua/~1NIP2